Gullimplantater

Gullimplantater har vært brukt til behandling av leddforkalkninger i lang tid. Vi har lenge ønsket å tilby denne behandlingsformen til våre kunder, og gjennom det danske firmaet Gold Treat sine behandlingsprotokoller og hands-on kursing har vi fått en ramme rundt behandlingen som må karakteriseres som «Gold standard».

De spesiallagede Berlock gullimplantatene

Med de spesiallagede Berlock gullimplantatene som gir en ti ganger større overflate enn en klassisk gulltråd forventer vi en tilsvarende forbedret effekt. Gullet reagerer med makrofagene (en del av immunforsvaret som er ansvarlig for betennelsesprosessen) og bidrar til å stanse betennelsesprosessene lokalt i vevet. Hele mekanismen som gjør dette mulig er ikke kjent, men resultatene av behandlingene er tydelige. Vi kan ikke gi en garanti for den individuelle effekten, men vi deler gjerne med vår erfaring og kan på den måten sannsynliggjøre hvilken effekt som kan forventes.

Nødvendig med gode røntgenbilder

Enhver behandling starter med en undersøkelse. Dersom gullimplantater er aktuelt, trenger vi i tillegg gode røntgenbilder for å vurdere pasienten. Ta kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille time for undersøkelse.

Gold treat av hund
Gold treat av hund 4
Gold treat av hund 5
Gold treat av hund 6
Gold treat av hund 7
Gold treat av hund 8