Aktiv dyreklinikk

Vi har alltid fokus på hundens atferd, og utfører undersøkelse og behandling på en slik måte at hundene og kattene som kommer til oss skal få en best mulig opplevelse av å møte en dyrlege. Velkommen til oss!

Aktiv Dyreklinikk Nittedal

Vi ble stiftet i 2006, og har siden da hatt en kontinuerlig vekst og utvikling. I dag er vi fem dyrleger og fem assistenter som er klare for å hjelpe med små og store problemer.  Ved hjelp av avansert digitalt utstyr, gode anestesi- og overvåkningsprosedyrer samt kompetent personell, kan vi tilby en trygg og effektiv utredning og behandling av ditt kjæledyr.

Lang erfaring

På vår dyreklinikk har vi lang erfaring med bruk av kiropraktikk, akupunktur og laserbehandling, og kan veilede i forhold til hvilket behandlingsalternativ som vil være best for de ulike problemer pasienten har. Vi har spesialkompetanse på utredning og behandling av hudproblemer. Vi er også den norske distributøren av allergitester fra Spectrum labs, som er den mest brukte allergitesten i USA.

Våre veterinærer og dyrepleiere

En sympatisk gjeng som ønsker å hjelpe deg og ditt kjæledyr med små og store problemer. Vi arbeider sammen i et tett team, for at hver enkelt pasient skal få best mulig behandling. Dette betyr at vi ofte vurderer prøveresultater (blodprøver og røntgen med mer) sammen, og at vi kan anbefale deg å ta kontakt/få behandling av den av oss som har best kompetanse på det problemet som har oppstått. Velkommen til oss!

Veterinær og Daglig leder

Veterinær, Kirurg

Veterinær

Veterinær

Veterinærassistent

Veterinærassistent og butikkansvarlig

Veterinærassistent og økonomiansvarlig

Dyrepleier

Veterinærassistent

Veterinærassistent, Akupunktør

Dyreklinikk med

kiropraktikk, akupunktur og laserbehandling

Akupunktur og kiropraktikk

Vi tilbyr akupunktur og kirkopraktikk i behandlingen der det kan gi resultater.

Moderne utstyr og trivelige behandlingsrom

På vår dyreklinikk er vi er velutstyrt for effektiv og riktig behandling.

Hjelp og veiledning

Vi hjelper deg gjerne om du trenger veiledning i forhold til ditt dyr.

Stort utvalg av kvalitetsutstyr

Vi har stort utvalg i riktig dyrefôr. Spør oss, og vi vil hjelpe deg å finne riktig fôr!

Vår katalog

Vi har laget en katalog i forbindelse med vår stand på Dogs4all 2013. For de som har lyst til å lese litt om oss, kan dere ta en kikk her. Siden den ble laget til et hundearrangement, har vi ikke med så mye om behandling av katt og gnager. Det betyr ikke at de er glemt på klinikken.